Hilde Sofie, Vestre Aker Bydel

Jeg kontaktet Kjøkkenfornyer’n da jeg ønsket gode innspill i forhold til oppgradering av mitt kjøkken. Fra første møte opplevde jeg engasjement og en oppriktig interesse for å imøtekomme mine ønsker.
For at det skulle bli et enda bedre sluttresultat, tok jeg med meg bilder slik det opprinnelig så ut. Da ble det ble enklere å kunne finne gode tilpasninger, farger som var harmoniske og praktiske løsninger som jeg selv ikke hadde kommet på. Vigdis brukte god tid, ga meg mange valgmulighter og er meget nøyaktig. Da jeg hadde bestemt meg for hvilke løsninger jeg ville gå for mht skapdører, benkeplate, utsiftning av oppvaskkum samt komfyr og oppvaskmaskin, kom Odd Harald hjem til meg og målte opp hele kjøkkenet. En annen stor gevinst ved å bruke Kjøkkenfornyer’n var at alle hvitevarer ble bestilt gjennom dette firma og snekker, rørlegger og elektriker kom akkurat på tispunkter som passet inn i forhold til monteringen. Fra oppstart av arbeidet, var hele kjøkkenet på plass og funksjonelt etter 4 dager. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyen da jeg kom hjem fra jobben siste dagen og fant et komplett nytt kjøkken vasket og klar til å tas i bruk. Flisene var i god stand og ganske nøytrale så de ble ikke skiftet ut. Men forørig ble mitt 17 år gamle kjøkken fornyet til dagens standard og fremstår nå som nytt og deleikat.
På bakgrunn av det flotte resultatat med kjøkkenet, bestemte jeg meg også for å gjøre en ansiktsløftning på mine bad. Her er også flisene nøytrale så bare ved å skifte ut skapdørene til høyglans «look» opplevde jeg at baderommene ble fornyet til langt mer moderne standard. Vigdis, med sin kunnskap fant frem til lysgrå skapdører som tar opp fargene forøvrig på badet. Jeg er kjempefornøyd med Kjøkkenfornyer’n og kommer gjerne tilbake når jeg vil oppgradere noe i hjemmet igjen. Vigdis og Odd Harald en engasjert i sine kunder, har gode kontakter, hyggelige priser og ikke minst effektive montører. Lykke til du som skal fornye ditt kjøkken, bad eller skifte ut skapdører eller gjøre andre endriner i ditt hjem.»
Beste hilsen fra Hilde Sofie (Vestre Aker Bydel)