Om oss

kjokkenKjøkkenfornyer’n er et kjøkkenfirma som ble etablert i 1981. Vi er det første firmaet i Norge som startet med kjøkkenfornyelse. Vi har et eget verksted og en egen butikk på St. Hanshaugen i Oslo.

Ideen med kjøkkenfornyelse er at vi tar utgangspunkt i ditt nåværende kjøkken og oppdaterer det som trengs slik at kunden enten beholder sitt gamle kjøkken eller får en helt ny stil. I samarbeid med kunden utarbeider vi forslag og ideer som passer til budsjett og smak.

Som selvstendig selskap står vi fritt til å velge løsninger vi mener passer best til kunden. Dette er en av årsakene til at vi har fornøyde kunder med gode referanser.

 

Kjære kunder
Dere er de viktigste personene i bedriften. Vi sender gode og varme tanker ut i disse dager og håper at alle holder seg friske. Helsen og sikkerheten for våre kunder og medarbeidere har høyeste prioritet.

Det skal alltid være trygt å handle i butikken hos Kjøkkenfornyer`n Oslo i Ullevålsveien 17 0165 i disse Coronatider.
For at du som kunde skal føle deg trygg har vi innført strenge og desinfiseringsrutiner i butikken, i tillegg har vi antibac stående fremme. Vi følger myndighetenes råd om god avstand.

 

 

Åpningstider:
Mandag-torsdag fra kl. 10:00-17:00, fredag 10:00-16:00. Lørdager stengt, men ønsker du å komme og besøke oss utenom åpningstidene kan vi avtale dette på tlf. 92264676 / 22112492. Vi er tilgjengelig på mail og tlf hele tiden. Ta godt vare på hverandre.

Vi har kundeparkering i garasjeanlegget under butikken. Det er begrenset med plasser så fint om man ringer på forhånd og avtaler.